Певицата Деси Добрева представи новата си песен - Марику. Парчето се отличава с

...
Певицата Деси Добрева представи новата си песен - Марику. Парчето се отличава с
Коментари Харесай

Деси Добрева с нов концерт, покани гостите си да облекат народни носии

Певицата Деси Добрева представи новата си ария -  " Марику ". Парчето се отличава с клубно звучене, запаметяващ се рефрен и пресен видеоклип с присъединяване на комика Ненчо Илчев и магарето Марко.

" Това е хумористична странджанска ария. Изцяло трансформирах истинския текст, с цел да влезе в концепцията по-добре. Възхитена съм по какъв начин успяхме да съберем всички неща, които заснехме за един снимачен ден, почнал в 7 ч. сутринта с парапланер ", сподели тя в студиото на  " България заран ".

На 2 юни в Арена " София " (столичен колодрум Сердика) Деси Добрева ще осъществя концерта, който се наложи да отсрочи предходната година. Тя означи, че събитието към този момент се е трансформирало във фестивал и предложения хората да отидат облечени в носии или да носят със себе си нещо обичайно българско.

" Вече сме над 150 души на сцената - моите сътрудници от Лудо младо бенд, групировка " Гераци ", 26 деца от духов оркeстър " Джуниър бенд ", Петя Панева, децата от музикалното учебно заведение " Любомир Пипков ", нестинари, обичаните ми кукери от Благоевградско, едни невероятни огнени феи ще се включат също в спектакъла. Ще създадем два напълно същински ритуала в сърцето на София. За децата това нещо е неповторимо ", изясни певицата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР